Pumps

Pumps Pumps 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Pumps

Caprice is een merk schoenen dat heel mooie damesschoenen en dameslaarzen maakt. Caprice is een bijzonder innovatief merk schoenen. Bij Caprice schoenen en laarzen loop je heel comfortabel op lucht!

Caprice heeft het patent op diverse technieken van luchtkamers in de hak en schokdempers in de zolen. Het resultaat zijn mooie damesschoenen die ook nog eens heel gezond en comfortabel lopen.
Caprice gebruikt zijn technieken voor comfortabel lopen op al haar schoenen. Van hoge laarzen en stadsschoenen, tot pumps, sandalen, slippers en ballerina's. Op alle Caprice schoenen loop je zacht en zeer comfortable, met een ideale demping en een goede ondersteuning.

Door het toepassen van deze technieken neemt de druk die op de voeten wordt uitgeoefend af tot wel 62%. Ook de schokken worden voor 50% gedempt door de aanwezigheid van luchtkamers en stabliatoren in de hak. Bovendien zorgt in de binnenzool en in de voering van de schoen een systeem van gaatjes en reliëf er voor dat de schoenen isolerend zijn en dat de vochtigheid binnenin de schoen wordt verminderd. Dit alles maakt Caprice schoenen tot bijzonder gezonde damesschoenen.

In diverse Caprice schoenen is de vorm van de hakken aangepast aan de manier waarop de voet op een natuurlijk manier buigt. Op deze Caprice schoenen loop je zodoende op een manier die gelijk is aan het lopen op blote voeten. Zo ontzie je de rug en de enkels, en wordt je veel minder snel moe. 

Kortom, Caprice damesschoenen zijn schoenen en laarzen die er niet alleen mooi uitzien, maar die ook zeer goed voor je voeten zijn en waarop je zeer comfortabel en ontspannen kunt lopen.