Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Develab Bandschoen

€ [[ selectedProduct.original_price_formatted ]]
€ [[ selectedProduct.price_formatted ]]
inclusief BTW
Productinformatie
Kleur Turquoise
Productnaam Bandschoen
Merk Develab
Artikelnummer 5654
Brand image: Develab

Develab schoenen zijn stoere en hippe kinderschoenen. Het Nederlandse schoenmerk Develab levert jongensschoenen en meisjesschoenen van hoge kwaliteit die er geweldig uitzien. Develab schoenen worden dan ook heel graag gedragen door jongens en meisjes.

En ook hun ouders zijn blij met Develab schoenen want het zijn gezonde schoenen die lang meegaan.


Informatie Develab schoenen

Develab is een label van de Nederlandse schoenfabrikant Klerxs Schoenen. Dit bedrijf brengt ook de eveneens populaire Red Rag schoenen op de markt. Develab schoenen zijn er voor meisjes en jongens in de schoenmaten van 20 naar 40. Doordat Develab schoenen in de eerste plaats voor Nederlandse jongens en meisjes gemaakt worden passen de schoenen en laarzen van dit merk heel goed om de schoenen van Nederlandse kinderen.

Develab is een merk dat niet domweg trends volgt maar ze ook zelf maakt. Dat doen ze met originele schoenen met coole designs. En met sportieve en stoere emblemen, stiksels en prints. Of met een metallic finishing. Vaak met een vintage uitstraling en ook de rubberen zool is kenmerkend voor Develab schoenen.

Bij Develab schoenen gaat dit eigenzinnige stoere uiterlijk samen met een hoge kwaliteit. Een kwaliteit die nodig is bij goede kinderschoenen, want kinderen willen buiten spelen en ravotten. En Develab schoenen kunnen dat hebben!

Develab schoenen worden in Nederland ontworpen en in Italië en Portugal gefabriceerd. Die fabricage gebeurt op een ambachtelijke manier door de deskundige schoenmakers waar Italië en Portugal zo bekend om staan. Soepel leer en suède worden gecombineerd met trendy materialen . Een stevige hiel en een goede leest zorgen voor een gezonde verantwoorde schoen. Kwaliteit en een cool design, zo herken je Develab schoenen!

De naam van Develab schoenen

De naam Develab is een samentrekking van de woorden development en laboratory. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Ze komen ook tot uitdrukking in het logo dat bestaat uit een pijl (die de vooruitgang aangeeft) die is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape (kennis en ervaring).

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp