Sandalen

Sandalen Sandalen 11 resultaten

Sandalen

Gabor is een Duits schoenenmerk dat gespecialiseerd is in damesschoenen en dameslaarzen. De kwaliteit en pasvorm van Gabor schoenen en laarzen zijn geweldig! Gabor schoenen zijn zowel hip en comfortabel, en die combinatie is niet veel merken gegeven.

Gabor maakt alleen damesschoenen, maar op dat gebied kun je met Gabor schoenen alle kanten uit. Pumps, lange laarzen, enkellaarzen, sneakers, ballerina's, mocassins, instappers, muiltjes, sandalen, slippers, wandelschoenen,... noem het, en Gabor levert de schoen.

Kwaliteit Gabor schoenen

De kwaliteitseisen die door de fabrikant aan Gabor schoenen en Gabor laarzen gesteld worden liggen enorm hoog, en dat zie en voel je ook tijdens het dragen. De pasvorm van Gabor schoenen is geweldig en ze lijken wel onverwoestbaar. Gabor schoenen zijn schoenen die je echt ongezien kunt kopen.

Betaalbare damesschoenen van topkwaliteitGezien de kwaliteit ligt de prijs van Gabor schoenen en laarzen ook nog eens laag. Wat wil je nog meer! Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Duitse Gabor is uitgegroeid tot één van de grootste en belangrijkste fabrikanten van damesschoenen ter wereld.

Informatie Gabor schoenen

De geschiedenis van Gabor schoenen gaat ver terug. Het begon al in 1949 toen de broers Bernhard en Joachim Gabor het gouden zakhorloge van hun vader ruilde voor een Singer 34 naaimachine. Met deze naaimachine maakte ze eenvoudige voordelige schoenen die ze in de directe omgeving verkochten.

Het weinige geld dat verdiend werd, werd door de broers slim geinvesteerd in de nieuwste machines uit Amerika waardoor ze een voordeel kregen op andere Duitse schoenfabrikanten. Een gouden investering, want zo verdiende de broers Gabor voldoende om in Barmstedt (regio Hamburg) een eigen schoenenfabriekje te beginnen.