Deze site maakt gebruik van cookies   Lees meer
Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Leveringsvoorwaarden:

Levering
De levering van je bestelling gaat via PostNL en wordt normaliter als je voor 17.00 uur bestelt de volgende dag bij je bezorgd. Echter houden wij een leveringstijd van 1 tot 3 werkdagen aan in verband met de openingstijden van onze winkels. Je kunt er alleen voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op je thuisadres. Het is niet mogelijk om een bestelling op een postbusadres te laten afleveren. 

Na 2 niet gelukte bezorgpogingen zal PostNL het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren, hierover ontvang je een briefje in de brievenbus met daarop de aanwijzingen hoe je het snelst het pakje alsnog kunt ontvangen. Vanaf 1 maart 2016 zal PostNL het pakket 2 weken bewaren (voorheen 3 weken) en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. Indien je voor het afhalen op een PostNL-locatie hebt gekozen bij je bestelling, zal eenzelfde bewaartermijn gelden.

Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track & trace code in die je hebt ontvangen op de PostNL website of neem contact met ons op. Wij kijken dit graag voor je na.

zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok