Sokken

Sokken Sokken 7 resultaten

Sokken

Voor wie veel wandelt zijn goede wandelschoenen een prima investering. Goede wandelschoenen bieden immers comfort, grip, demping en steun. Lowa schoenen zijn van die goede wandelschoenen.

Lowa is een toonaangevend Duits merk in wandelschoenen en outdoorschoenen. De schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen worden over de gehele wereld verkocht.

Of je nu een zondagse wandeling in het bos maakt, aan de Vierdaagse meedoet, of geniet van een wandelvakantie, goede wandelschoenen zijn belangrijk. Ze moeten je voeten ondersteunen en  grip geven als de ondergrond glad of slecht is. Wandelschoenen zijn daarbij van groot belang. Wie eenmaal gewend is aan goede wandelschoenen wil niets anders meer.

Lowa levert uitstekende wandelschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze meerdere series voor meerdere toepassingen. Zo zijn de schoenen uit de Lowa Alpine collectie geschikt voor zeer zware bergtochten en zelfs voor ijsklimmen. Het beste dat je kunt krijgen. De Lowa backpacking schoenen zijn heel technische wandelschoenen die geschikt zijn voor trektochten in de bergen met een zware rugzak. Ze bieden veel steun en grip en deze Lowa schoenen zijn zeer slijtvast.

De Lowa Trekking serie schoenen zijn lichtgewicht wandelschoenen die meer bedoelt zijn voor wat vlakker terrein, zoals de Nederlandse bossen. Maar de echte allrounders vind je in de (de naam zegt het al) Lowa All Terrain Collection. Deze Lowa wandelschoenen zijn te koop in lage en halfhoge uitvoeringen. Deze schoenen zijn zeer geschikt als wandelschoen in de natuur, maar ook voor gebruik in de stad.

De Lowa Travel serie zijn meer vrijetijdsschoenen dan wandelschoenen. Ze bieden de ondersteuning van wandelschoenen, maar zijn vooral bedoeld voor wandelingen in de stad en op wegen. het comfort van deze Lowa schoenen is zeer hoog. De Lowa Outdoor Fitness schoenen zijn multi functionele outdoor schoenen. Deze schoenen zijn geschikt voor iedere sportieve activiteit.

Naast wandelschoenen maakt Lowa ook andere outdoorschoenen zoals snowboots en skischoenen, en ook werkschoenen zitten in het Lowa schoenen assortiment.