Veterschoenen

Veterschoenen Veterschoenen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Veterschoenen

Merrell schoenen zijn uitermate sportieve schoenen. Merrell maakt ondermeer wandelschoenen, snowboots, booties en sneakers. Merrell schoenen zijn echte outdoor schoenen. Op het gebied van wandelschoenen is Merrell de nummer één.

Met Merrell schoenen kun je met een gerust hart de natuur in. Deze schoenen kunnen tegen een stootje en zitten licht en comfortabel. Ook houden goede outdoor schoenen je voeten droog in natte omstandigheden.

Merrell schoenen en laarzen zijn er vol zowel dames als heren. Voor dames zijn er naast de bekende Merrell wandelschoenen en snowboots ook hoge en lage sneakers, laarzen, sandalen en muiltjes. Voor heren zijn er naast Merrell wandelschoenen en snowboots ondermeer Merrell sneakers en sandalen.

Informatie Merrell

Merrell werd in 1981 opgericht door Randy Merrell. Deze Amerikaan had daarvoor al naam gemaakt met zijn cowboylaarzen. Onder zijn eigen naam (Merrell) ging hij wandelschoenen en andere outdoorschoenen maken en verkopen. In relatief korte tijd groeide Merrell uit tot het grootste outdoor schoenmerk ter wereld. Zowel in Europa en Amerika, maar ook in andere delen van de wereld zijn Merrell schoenen zeer gewild.

Dit komt vooral door de hoge kwaliteit van Merrell schoenen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een brug onder de voetboog voorkomt doorzakken. Door een exacte positionering van deze brug buigen de wandelschoenen soepel mee met de bal van de voet. Een andere belangrijke eigenschap van Merrell. Deze wordt geoptimaliseerd door een luchtkamer onder de hiel die is afgedicht met een EVA-kussentje (Air-Cushioning). Deze luchtkamer zorgt niet alleen voor demping, maar ook voor een goede plaatsing van de voet in de schoen.

De leest van Merrell wandelschoenen wordt veel geprezen. Deze bestaat uit een naadloze aansluiting op de wreef, een nauwere hiel en extra breedte aan de voorzijde. Dit zorgt voor een uitstekende pasvorm en voorkomt slippen. Ook is de pasvorm er op berekend dat de voet kan uitzetten bij een stevige wandeling. Hiervoor is ruimte vrijgehouden.