Veterschoenen

Veterschoenen Veterschoenen 1 resultaten

Veterschoenen

Mjus schoenen zijn Italiaanse damesschoenen en dameslaarsjes van hoge kwaliteit en met een geweldige uitstraling. Vooral de Mjus laarzen zijn enorm gewild onder dames die van mooie modieuze schoenen houden. Kwaliteit, uitstraling en een hoog draagcomfort zijn belangrijk bij Mjus schoenen en laarzen.

Naast de zeer populaire Mjus enkellaarsjes maakt het schoenmerk ook andere soorten damesschoenen zoals sneakers, sandalen, instappers, slippers en pumps. Al deze Mjus schoenen zijn modieus en origineel van design. 

Informatie Mjus schoenen en laarzen

Mjus is een jong merk schoenen want Mjus werd pas in 2007 opgericht. De fabrikant van deze damesschoenen en dameslaarzen heeft echter al meer ervaring. De Olip schoenenfabriek werd in 1972 opgericht (nabij het Gardameer in Italië) en specialiseerde zich in schoenen van hoge kwaliteit. Ze begonnen hun schoenen onder de naam Airstep te verkopen en in 2007 kwamen daar dus de Mjus laarzen en schoenen bij.

Voor de productie van de Mjus schoenen en laarzen wordt alleen gebruik gemaakt van materialen van topkwaliteit. Mjus geeft deze materialen echter karakter mee door ze een verweerde uitstraling te geven. Zo krijgen de Mjus laarsjes en schoenen de stoere Mjus stijl.