Olang

Olang Olang 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Olang

Olang is een toonaangevende Italiaanse schoenenfabrikant die snowboots en winterlaarzen maakt. De Olang snowboots en laarzen worden overal ter wereld in wintersportgebieden gedragen, maar Olang laarzen draag je ook gewoon in Nederland op straat als er sneeuw ligt of als het nat  en koud weer is.

 

Olang snowboots en laarzen zijn van uitmuntende kwaliteit en behoren tot de allerbeste die er te krijgen zijn. Deze winterlaarzen zijn er voor heren, dames, jongens en meisjes. Ondanks hun hoge kwaliteit en ijzersterke reputatie zijn Olang laarzen heel betaalbaar, vooral als je ze met korting kunt kopen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Olang winterboots en laarzen bij de belangrijkste aanbieders in Nederland van deze winterse kwaliteitslaarzen.

 

Olang snowboots zien er voor sneeuwschoenen heel mooi uit. Ze hebben echt de allure van een Italiaans schoenenmerk. Italianen zijn als geen ander in staat om schoenen en laarzen een modieuze uitstraling te geven.

Maar dit mooie uiterlijk gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit. Olang is een echte specialist op het gebied van snowboots, moonboots en andere laarzen voor de winter. Deze modellen zijn bij deze fabrikant niet één van de vele soorten schoenen zoals bij andere schoenmerken meestal het geval is. Nee, Olang specialiseert zich er helemaal op. Dat verklaart mede de hoge kwaliteit van de Olang winterboots.

Olang laarzen houden je voeten heerlijk warm en lekker droog. Ze zien er mooi en trendy uit. Snowboots en winterlaarzen van topkwaliteit!

Olang snowboots OC systeem

Uniek aan sommige Olang snowboots is het OC systeem. Dit is een kliksysteem dat is verwerkt in de zool. Het OC systeem kun je omklappen zodat er kleine spikes tevoorschijn komen. Deze spikes geven je extra grip op ijs, sneeuw en op andere zeer gladde ondergronden. Er zijn Olang snowboots voor mannen en vrouwen met een OC systeem.

Informatie Olang laarzen

Olang is een Italiaans schoenmerk dat in 1990 is opgericht. Daarmee is Olang een jonger merk dan veel van zijn grootste concurrenten, maar desondanks zijn Olang laarzen overal ter wereld te koop. Vooral in wintersportgebieden is Olang een merk dat je massaal aantreft bij de snowboots en laarzen die daar gedragen worden. Olang is genoemd naar de Italiaanse gemeente in Zuid-Tirol in de Italiaanse Alpen.