Veterschoenen

Veterschoenen Veterschoenen 0 resultaten
Geen producten gevonden
Terug naar de homepagina

Veterschoenen

Palladium was een Frans schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn halfhoge veterlaars van canvas. Maar het aanbod aan Palladium schoenen en laarzen is veel groter. Maak hier kennis met Palladium en zie wat er allemaal aan mooie aanbiedingen voor Palladium laarzen is te vinden bij de schoenenwinkels in Nederland.

Ballerina's, sneakers, gympen, pumps, sandalen,... alle soorten schoenen zitten tegenwoordig in het assortiment van Palladium.Naast herenschoenen en damesschoenen maakt Palladium tegenwoordig zelfs kinderschoenen voor jongens en meisjes. Ook de bekende Palladiums zijn als kinderschoen beschikbaar.

Deze meest bekende Palladium schoen is de  Palladium veterboot. Dit is een robuuste halfhoge laars die opvallend licht zit en heerlijk zit en loopt. Maar zoals we al schreven maakt Palladium veel meer soorten schoenen.

Hoewel Palladium ook zomerschoenen en sneaker maakt zijn vooral de warme leren winterschoenen vermeldenswaardig. Deze zijn met (kunst)bont gevoerd en houden je voeten heerlijk warm.

Van vliegtuigbanden naar schoenen

Wist je dat Palladium al in 1920 is opgericht maar in eerste instantie banden voor vliegtuigen maakte? Toen na de Tweede Wereldoorlog de vraag naar vliegtuigbanden sterk afnam moest Palladium iets anders verzinnen. Men schakelde toen over op de productie van schoenen.

Het stoere en klassieke van die begintijd komt nog steeds tot uitdrukking in de damesschoenen en herenschoenen van Palladium.

Palladium pampa boot

De beroemde halfhoge veterlaars, de Palladium pampa boot, was de eerste schoen van het toen kersverse schoenenmerk, en dus meteen een voltreffer. 

Het Franse vreemdelingenlegioen ging deze laarzen gebruiken die nog steeds erg populair zijn bij avonturiers.