Deze site maakt gebruik van cookies   Lees meer
Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Ruilen en Retourneren

Artikel 6. Retourneren

6.1. Na ontvangst van de artikelen heeft koper het recht de artikelen, mits ongebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen te retourneren.
 
6.2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of kan koper het aankoopbedrag + verzendkosten teruggestort krijgen. Retourkosten zijn voor de klant! Bij ontvangst van geretourneerde goederen, gaan wij dezelfde dag nog over tot terugstorten aankoopbedrag. DE DIRECTE KOSTEN VAN HET TERUGZENDEN VAN DE GOEDEREN KOMEN VOOR UW REKENING
 
6.4 Schoenmode Kerkhof bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeerd en of terugname acceptabel is. Ook wat betreft de staat van de verpakking behoudt Schoenmode Kerkhof zich het recht voor het artikel niet te accepteren.
 
6.4 Koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van een retourzending.
 
6.5 Schoenmode Kerkhof verleent geen garantie op applicaties (kraaltjes, pailletten e.d.), slijtage, ritsen, lak, afgeprijsde artikelen.
 
Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op.
Schoenmode Kerkhof
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok