Klittenband schoenen

Klittenband schoenen Klittenband schoenen 3 resultaten

Klittenband schoenen

Rieker schoenen worden ook wel anti-stress schoenen genoemd. Dit omdat alle schoenen, laarzen, sandalen, slippers en ander schoeisel van Rieker bijzonder licht en flexibel zijn. Ook bieden Rieker schoenen een optimale demping en extra ruimte voor de voet op de plaatsen waar deze uitzet na een dag lopen.

Dit alles zorgt er voor dat Rieker schoenen bijzonder comfortabel lopen. Bij Rieker schoenen lijkt het wel of je op blote voeten loopt, je voelt ze nauwelijks. Rieker schoenen worden daarom veel gedragen door mensen met voetproblemen, maar ook door mensen die een goed comfort belangrijk vinden bij de schoenen die ze dragen.

Het draagcomfort van Rieker schoenen is te vergelijken met dat van goede sneakers, maar Rieker schoenen zijn er beter op berekend om gedurende een hele dag comfort en een goede ondersteuning te blijven geven. Rieker biedt daarbij de keuze uit vele modellen voor heren en dames.

Rieker schoenen zijn er in werkelijk alle modellen die je je voor kunt stellen. Voor de zomer, als sandalen, slippers en instappers, voor de winter, als snowboots en winterlaarzen, en natuurlijk als veterschoenen, sneakers, pumps en alle andere soorten schoenen die je kunt verzinnen. Er is een ruime keuze aan damesschoenen en herenschoenen, alleen kinderschoenen maakt Rieker niet.


Informatie Rieker schoenen

Rieker is een groot  merk schoenen dat al lang bestaat. Rieker komt niet uit Duitsland, zoals veel mensen denken, maar uit Zwitserland. Het Zwitserse schoenmerk is al in 1874 opgericht en heeft inmiddels wereldwijd meer dan 10.000 mensen in dienst. Deze zorgen voor de productie en verkoop van miljoenen paar Rieker schoenen per jaar! Rieker schoenen zijn wereldberoemd, en worden overal ter wereld geprezen om hun hoge draagcomfort.

Rieker verkoopt dus heel veel schoenen. Maar het assortiment van dit merk is dan ook bijzonder groot en breed. Je kunt wel stellen dat Rieker ieder soort schoen of laars maakt, van laarzen, wandelschoenen, sportschoenen en sneakers tot sandalen, slippers, pumps, moccasins, ballerina's, muiltjes en veel meer soorten schoenen.

De sterke punten van Rieker schoenen

Rieker schoenen zijn gemaakt van bijzonder lichte materialen. Dat geeft een aangenaam onbelemmerd gevoel tijdens het lopen. Ook na een volle dag de schoenen gedragen te hebben voelen deze nog steeds plezierig en comfortabel aan je voeten. Geen knellende schoenen die je uit wilt trekken.

Dat laatste komt mede door de extra plaatsreserve bij de voorvoet. Gedurende de dag gaan je voeten steeds meer uitzetten. Rieker schoenen zijn daarop berekend via extra ruimtes op strategische plekken. Daardoor blijven Riekers schoenen gedurende de dag altijd voldoende ruimte bieden.

Niet alleen het lichte gewicht maar ook de grote soepelheid van Rieker schoenen zorgt er voor dat je geen vermoeide voeten krijgt als je veel op de schoenen loopt. Het lopen op Riekers lijkt door de flexibiliteit en het lage gewicht op lopen op blote voeten, een aangenaam relaxed gevoel. Hieraan danken Rieker schoenen hun bijnaam antistress schoenen.

Een vierde belangrijke factor die bijdraagt aan het hoge draagcomfort van Rieker schoenen is de optimale schokabsorptie. Als je lichaam tijdens het lopen iedere keer een schok krijgt treedt er pijn en een vermoeid gevoel op. Riekers zijn voorzien van extra schokabsorptie in zowel de zool als de hak. Dit is niet alleen goed voor de voeten e