Pantoffels voor Dames

Pantoffels Pantoffels 24 resultaten

Pantoffels

Rohde (ook wel Erich Rohde of Rohde Erich genoemd) is een Duits merk schoenen dat vooral bekend is om zijn pantoffels. Rohde maakt schoenen en pantoffels voor heren, dames en kinderen.

Naast de bekende Rohde pantoffels / sloffen maakt het merk ook andere casual schoenen zoals huisschoenen, muiltjes, sandalen, clogs, sneakers en wandelschoenen.

De prijs / kwaliteit verhouding van Rhode pantoffels en schoenen is erg goed. Bij de Rhode pantoffels is er veel keuze uit modellen en maten. De pantoffels zijn gemaakt van zachte soepele leersoorten en voetbedden zodat de Rhode pantoffels aangenaam en comfortabel zitten. En dat is natuurlijk een must bij pantoffels!

Rhode is al een bijzonder oud met dan al 150 jaar bestaat. In 1862 werd de Rhode leerlooierij opgericht. Uit deze looierij ontstond een een schoenenfabriek. In 1947 (kort na de Tweede Wereldoorlog) zag het schoenenmerk Erich Rohde KG het daglicht, onder deze naam werden er schoenen van restmaterialen gemaakt. Hoewel dat nu al lang niet meer het geval is, is Erich Rohde KG moenteel wel het bedrijf dat de succesvolle Rohde pantoffels en schoenen uitbrengt. Rhode is één van de belangrijkste Duitse schoenfabrikanten.