Veterschoenen

Veterschoenen Veterschoenen 18 resultaten

Veterschoenen

Skechers schoenen zijn gezonde sportieve schoenen. Skechers is inmiddels (heel stilletjes) al één van de vijf grootste schoenenfabrikant ter wereld geworden. Niet verwonderlijk gezien de grote kwaliteiten van dit Amerikaanse merk schoenen.
Skechers schoenen zijn mooi, de keuze is enorm en de kwaliteit van de schoenen van dit merk is heel groot. Bovendien hebben sommige modellen de plezierige eigenschap dat ze je lichaam verbeteren als je er simpelweg op loopt.

Skechers maakt niet alleen mooie sneakers en sportschoenen, maar er zijn ook Skechers laarzen en veel andere modellen schoenen zoals slippers, instapschoenen, booties, clogs, ballerina's, sandalen, pumps, mocassins en zelfs babyschoenen en pantoffels. Met Skechers kun je dus alle kanten op.

Skechers in meer dan 100 landen
Er zijn Skechers schoenen en laarzen voor heren, dames, jongens en meisjes. De schoenen zijn in meer dan 100 landen te koop. Daarmee is Skechers één van de grootste internationale schoenmerken. Wereldwijd neemt Skechers de derde plaats in en in Amerika is het zelfs het grootste schoenenmerk.

Het schoenenmerk Skecher is in 1992 opgericht door de voormalige eigenaar van het schoenenmerk LA Gear. Amerika werd in een rap tempo veroverd, en in 1994 kwamen de Skechers schoenen ook naar Europa.