Teva

Teva Teva 43 resultaten

Teva

Bij Teva schoenen denk je in eerste instantie aan de waterschoenen en sportsandalen van dit Amerikaanse merk schoenen. Maar Teva biedt tegenwoordig een heel breed assortiment aan outdoorschoenen. Het zijn echter de slippers en sandalen die het meest populair zijn.
De sportieve Teva sandalen zijn zeer gewild op vakantie, tijdens het watersporten en op het strand. De waterschoenen, watersandalen en waterslippers van Teva zijn niet gemaakt van plastic maar van de beste materialen.

Teva heeft outdoor schoenen voor dames, heren en kinderen. Naast de beroemde sandalen zijn dat onder andere slippers, wandelschoenen, laarzen en sneakers. 
De eerste Teva water-sandaal is ontwikkeld door de Grand Canyon gids Mark Thatcher. Het was een unieke sandaal met een enkelband die zeer populair werd onder zijn collega riviergidsen. En al snel werden de Teva sandalen populair bij het grote publiek. De Teva sandalen zitten heerlijk comfortabel en je kunt ze gerust onder moeilijke omstandigheden gebruiken. Teva's worden dan ook wel de perfecte watersandaal genoemd.

Niet alleen bij dames en heren zijn de Teva sandalen erg populair, de sandalen worden heel veel door kinderen gedragen. Teva heeft dan ook veel modellen voor jongens en meisjes, ook in vrolijke kleuren en mooie designs.

Andere Teva outdoor-schoenen zoals wandelschoenen en laarzen zijn meestal alleen voor dames en heren beschikbaar.