Sneakers

Sneakers Sneakers 1 resultaten

Sneakers

Wolky schoenen zijn schoenen van hoge kwaliteit uit Nederland. In 1982 wilde de Zwolse schoenwinkelier Kees Diks comfortabele damesschoenen in zijn schoenenwinkel die aan de laatste mode-trends zouden voldoen. Toen hij deze niet kon vinden besloot hij ze zelf te gaan maken.
 

Dat betekende de geboorte van het schoenenmerk Wolky. Inmiddels biedt Wolky een breed assortiment schoenen dat ook via vele andere schoenenwinkels te koop is.

De eerste serie Wolky schoenen was de Wolky City Line. Deze serie bestond uit een reeks comfortabele trendy sandalen die vaak in frisse kleuren waren uitgevoerd en die beschikte over een uniek verend voetbed dat was gemaakt van kurk en foam. Later kwamen de Wolky schoenen met uitneembaar voetbed en nog veel meer modellen die draagcomfort, een modieus uiterlijk en een gezond voetbed combineerden. Het assortiment Wolky schoenen is tegenwoordig heel groot en heel breed. Er zijn Wolky pumps, slippers en sandalen, maar ook Wolky laarzen, sportieve boots en nette schoenen. Voor ieder soort schoen of laars kun je wel wat in het Wolky assortiment vinden. Het gaat daarbij om Wolky damesschoenen. Wolky maakt de laatste jaren ook heel veel herenschoenen van uitstekende kwaliteit maar hiervoor heeft Wolky een apart label in het leven geroepen, Cloud 9.
Wolky schoenen worden op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd, hebben een hoge kwaliteit, zien er mooi en modieus uit, zitten comfortabel, zijn gezond om te dragen, en je hebt heel veel keuze.