Sneakers

Sneakers Sneakers 12 resultaten

Sneakers

Tamaris schoenen en laarzen. Modieus en betaalbaar.

Tamaris schoenen zijn modieuze damesschoenen van hoge kwaliteit. Tamaris vooral bekend om haar sandalen, enkellaarsjes en winterlaarzen, maar alle andere soorten damesschoenen zijn in de rijke Tamaris schoencollectie ruimschoots aanwezig.Niet alleen door de uitstraling en kwaliteit zijn Tamaris schoenen en laarzen populair, ook door hun prijs. De prijs/kwaliteit verhouding van Tamaris schoenen is erg goed.

Over Tamaris schoenen

Tamaris maakt alle soorten damesschoenen en dameslaarzen, en daarvoor wordt gebruik gemaakt van veel verschillende materialen. Leer is bij Tamaris echter het belangrijkste materiaal. De meeste Tamaris schoenen en laarzen zijn gemaakt van leer.
Tamaris is een merk van het grote Duitse schoenenconcern Wortmann Schuh-Holding. Ook de schoenenmerken Marco Tozzi, Caprice, Jana en s.Oliver Shoes zijn eigendom van Wortmann en dus zustermerken van Tamaris.
Omdat Tamaris zoveel verschillende soorten damesschoenen en dameslaarzen maakt is het lastig om een algemene beschrijving van Tamaris schoenen te geven. We kunnen echter wel stellen dat het schoenen en laarzen voor modebewuste vrouwen zijn. Soms chique, soms sportief of casual. Maar altijd plezierig om te dragen en van goede kwaliteit waardoor de Tamaris laarzen en schoenen lang meegaan.