Herenschoenen

Herenschoenen Herenschoenen 47 resultaten

Herenschoenen

Ecco schoenen ken je vast wel. Ecco uit Denemarken is één van de grootste schoenmerken ter wereld. Ecco maakt een heel divers assortiment aan schoenen. Van sportschoenen en vrijetijdsschoenen tot nette schoenen, snowboots, slippers en sandalen.

Het Deense Ecco maakt schoenen voor dames, heren en kinderen (jongensschoenen en meisjesschoenen). Jaarlijks maakt en verkoopt Ecco meer dan 20 miljoen paar schoenen en laarzen.

Informatie Ecco schoenen

Ecco is een Deens merk dat in 1963 door Karl-Heinz Werner Toosbuy in Bredebro werd opgericht. Toosbuy wilde schoenen op de markt brengen met een hoge kwaliteit en een groot draagcomfort. Tot op de dag van vandaag slaagt Ecco daar uitstekend in.

Ecco schoenen van leer

Ecco is in die tijd uitgegroeid van een klein Deens schoenmerk tot één van de grootste schoenmerken ter wereld. Ecco bezit niet alleen eigen fabrieken maar ook eigen leerlooierijen. Dochterbedrijf Ecco Leather is zelfs uitgegroeid tot één van de grootste leerproducenten. Ecco is één van de vijf grootste producenten van kwaliteits-leer ter wereld.

De hoge kwaliteit leer uit deze fabrieken wordt niet alleen voor Ecco schoenen en laarzen gebruikt maar ook voor leren schoenen van andere topmerken. Jaarlijks gaat er bij Ecco bijna 8,5 miljoen vierkante meter aan leer doorheen. Ecco heeft daarvoor leerlooierijen in Nederland en Azië opgezet.

Innovatie

Het Deense schoenmerk maakt niet alleen mooie goede schoenen, maar doet ook heel veel aan ontwikkeling van schoenen en laarzen. Innovatie is belangrijk bij Ecco.

Doordat Ecco alle processen van het schoenmaken zelf uitvoert, van het leerlooien tot het distribueren van de Ecco schoenen en laarzen hebben ze de productie geheel in eigen hand en kunnen ze de kwaliteit van de Ecco laarzen en schoenen optimaal bewaken.

De Ecco wandelschoenen zijn veel geroemd evenals de hardloopschoenen van Ecco. Maar ook andere soorten Ecco schoenen bieden een hoge kwaliteit en veel draagcomfort. En ze zien er mooi uit!

Ecco design

Ecco heeft een uitgebreide design-afdeling. Zoals het een Scandinavisch merk betaamt wordt er door de ontwerpers veel naar de natuur om hen heen gekeken. Dat geeft Ecco schoenen hun stoere robuuste uiterlijk. Maar er wordt niet alleen naar de buitenkant van de schoen gekeken. Een laag gewicht, comfort, zachtheid en flexibiliteit van de schoenen zijn minstens zo belangrijk bij het ontwerp. Geen schoen verlaat het Design Centre zonder eerst gecontroleerd op lichtheid, zachtheid, flexibiliteit, comfort en pasvorm.

Alle soorten Ecco schoenen en laarzen

Ecco is een sportief merk schoenen. De Ecco wandelschoenen zijn veel geroemd evenals de hardloopschoenen van Ecco. Maar ook voor alle andere soorten schoenen en laarzen kun je bij Ecco terecht. Voor dames, heren en kinderen. En al deze schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit. Als je Ecco schoenen koopt, dan weet je zeker dat je goede schoenen of laarzen koopt. En Ecco schoenen en Ecco laarzen zijn ook nog eens heel betaalbaar!